fattah's FotoPage

By: fattah hamzah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Jan-2009 06:03 Email | Share | | Bookmark
Apa nak jadi dengan kerajaan mesir...

salam semua...

sekarang umat islam seluruh dunia bersedih atas kehilangan nyawa saudaranya yang amat ramai di Gaza City...
kalau masih ada antara kita yg tak ada perasaan tu...hanya Allah yg tahu la...
mudah2han...serangan israel yg maha dahsyat ini dapat memperbaharui iman dan taqwa kita menjadi semakin mantap...

kat mesir ni..untuk pengetahuan kawan2 semua...kerajaan Husni Mubarak tak mahu masuk campur urusan israel-palestin...
mereka buat tak tahu aja...malahan membantu pula israel meratah daging2 umat islam palestin...meneguk darah2 segar rakan seperjuangan kita...

Apa nak jadi la kawan2...
sebab tu la...kita kena sedar hakikat ini...islam tu ramai,tp yg betul2 asli susah nak cari...
musyrikin ada dimana2..
Ya Allah jauhkan lah kita semua dari sifat2 tersebut..amin3x

Kat mesir ni juga...nampak jelas.
pihak kerajaan amat pro israel...

nak cerita pengalaman ana kat universiti...

Semenjak dua menjak ni...surau kuliah Tibb selalu adakan Qunut nazilah disetiap solat fardu...
pada suatu hari tu kan...nk dijadikan cerita..masa org tengah syok2 mengaminkan doa Qunut masa solat zohor...

pihak Universiti dengan senang lenang,tanpa malu segan menutup suis elektrik utama...
bertujuan untuk mematikan suis speaker kat surau...kot2 semua org islam kt universiti tu dengar...
Bahaya!!!..takut semua jadi pelampau islam...

Lepas solat tu...bekalan letrik kembali pulih cam biasa...
ada satu masa tu...ana dlm kuliah.bergelap abes dewan kuliah.rela buat semua benda tu semata2
tak mahu pemuda2 islam bangkit...

tu semua kat kuliah ana...dalam Universiti Mansurah...kalau kat luar tak tahu la...

untuk lebih berita tentang tindak tanduk kerajaan mesir yg amat2 tak betul...

sila klik ini

sila klik ini untuk dapatkan lebih article dlm blog abang ana.

kk..sampai sini dulu..wassalam.




gambar2 untuk muhasabah...


sama2 berusaha merealisasikannya



Saturday, 3-Jan-2009 04:55 Email | Share | | Bookmark
salam tahun baru dan awal muharram...

Assalamualaikum semua...

maaf segalanya kerana xdapat memenuhi hasrat semua...hehehe
hasrat semua,mahu melihat posting terbaru...
banyak komen2 yang diterima seperti ini:

1)..eh,bila nk update fotopages?
2)..lama xdengar berita.fotopages ko pun,ko xupdate!
3)..xleh bukak la fotopages ko!!
4)..la.ko ni idup lg?...ingatkn dh xde kt dunia ni!!..lama xupdate fotopages..{ada jgak cam ni}
5)..bila ko update fotopages ko..bgtau aku ekk...

itulah antara komen2 dan persoalan yg dlontarkn kpd diriku bilamana bertemu kawan2.

alasannya...ana akan jawab mcm ni:

1)...ala,sibukla sekarang...xdan.
2)..internet xlaju kt umah..
3)..terlibat dgn banyak aktiviti tahun ni...jd,masa nk ngadap komp kurang..[hehe..tipu!!]
4)..dah terlibat ngn unit penerangn PCM,jd journalis untuk blog http://pcmansurah.blogspot.com,jadi krang smngt untuk update fp sendiri..[hahaha..kelentong lg!!! ]

walau macam mana pun,sempena tahun baru ni,ana berazam akn mengubah sikap...xmau beri bnyk alasan pada semua...xmau tangguh2...dan xmau malas2

doakn agar kita semua berjaya dalam semua perkara menjelang 1430H dan 2009...

p/s:..sedey,almakki di saudi arabia dh nk pulang ke malaysia..xdan nk g jumpa beliau dn keluarga kt sana..untuk maklumat lanjut,sila klik disini

sampai sini dulu...wassalam


Saturday, 8-Nov-2008 12:11 Email | Share | | Bookmark
ana dapat anak saudara baru...Baby Musa.

Assalamualaikum semua...

Tahniah Kak Jah dan Abe Man kerana telah menimang cahaya mata pertama...!!
semoga anda berdua menjadikan baby yang pertama ini sebagai wasilah untuk makin dekat dan akrab dengan Maha Pencipta kita semua...
Jom sama2 kita menjadi antara umat manusia yang bersyukur atas nikmat Allah SWT...

p/s-xleh nk bayang bila mana kita sendiri pulak yang jadi ayah...sungguh nikmat dan bahagia.hidup penuh dengan seri...


insyaAllah Baby Musa akan jadi anak soleh macam ini,tengok!!,kecik2 dh nk pakai kopiah...
p/s-sekadar gmbar hiasan,gambar sebenar masih dalam penantian...



Monday, 3-Nov-2008 03:38 Email | Share | | Bookmark
no tel baru ana...

salam.....

Ni no tel baruku...
yang lama..sim tertinggal kat Malaysia...
+20118498288

Sila hubungi no ini jikalau nak berkomunikasi dengan ana...
hehehe...


Sunday, 26-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
mak ayah hamiz shah...dan istana keluarga nya...

 
 
 
View all 7 photos...


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net