fattah's FotoPage


My name: fattah hamzah
My Fotopage: http://fattah87.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Umm Muhammad
Latest entry:Muhammad's school Sport Day
Bismillah. Hari Ahad yang lepas,pre-school Muhammad anjurkan sport day yang diberi nama "Field Day". Diadakan di FRIM,Kepong.Mula2 sampai macam waaaa..tempat ni memang cantik untuk riadah pagi hari.Actually ni last minute plan nak kesana,sebelum ni dah confirm tak pergi sebab baba tak ada jadi mcm susah mama nak pergi bawa tentera 2 orang ini tapi alhamdulillah baba kebetulan lambat siap visa jadi baba dapat join sukan ini.yipee Jadi pada hari Ahad tersebut lepas solat subuh,bersiap-siap semua (Muhammad... View this Fotopage entry
habib mustapha
Latest entry:Riyadh
View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
abdullah hamzah
Latest entry:SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI 1429
ASSALAMUALAIKUM.. Hari Raya tahun ini sekali lagi kami tak dapat beraya bersama keluarga di Kampung.. sedih sungguh.. kelulusan tiket sudah dapat bulan julai lagi.. tapi ekonomi gawat.. kerajaan tak ada duit. jadi duit tu ditangguhkan.. kesannya kami tak dapat balik kampung.. nak menghiburkan hati kami panggil sorang abang foto kat SMK Balung satu sekolah dengan Kak LOng untuk kerumah kami ambil gambar raya untuk tatapan kaum kerabat.nak buat frame gambar keluarga sekali tengoklah.. tak sempat nak komen... View this Fotopage entry
geografi faizah
View this Fotopage latest entry
ayah sedang memantau pekerja
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan

© Pidgin Technologies Ltd. 2016